pühapäev, 31. märts 2013

Ferry SK trenn 31.03.13

Kaks trenni - hommikul ja õhtul.
Hommikul olime koertepargi juures.
Tegime juurdetulekut (jätsin maiust sööma ja jooksin eest ära - kiiruse arendamise peale) ja peatusi kõrvalt (istuma minek kiiruse peale, lamamisel ka kiirus, kuid lisandus püsivus ja seismisel oli ainult püsivus). Jäin väga rahule.
Õhtul pargis.
Puuhantli toomine - keskendumine, mitte vaatamine, rahulik saatmine, tagasituleku kiirus, mitte närimine kõrval kõndides ja kõrvalasendis olid kriteeriumiteks, mida pidi meeles pidama :))) Tegime 3 korda, viimased 2 olid ideaalsed kõigi osade poolest. Kiirus oli eriti suurepärane ning närimine väga vähene.
Kõrvalkõnd - sirgel, kontakti peale. Tegime u. 7-8 korda, peale igat premeerimist alustasin uuesti. Keskpärane (kontakt ei tulnud kohe vaid 5-6ndal sammul) - on veel kuhu areneda.
Kaugjuhtimine - kõik asendid, pauside pidamisega, 10 sammu kauguselt. Oli veidi häiritud ning tekkis probleem lamamisest seismisega - magas käsu maha. Vähendasin distantsi ning muutsin ka kohta, et asja paremaks teha. Õnnestus. Tegime ühe korra ka terve VÕI-klassi variandi järjest - liikumist polnud üldse. Vaja filmida.Peab aeg-ajalt jätkuvalt tehnikat lähedalt lihvima (kõik variandid), et kvaliteet sama heaks jääks ning ka edaspidi esimest asendit premeerima (et oleks tähelepanelik).

Kommentaare ei ole: