teisipäev, 4. juuni 2013

Ferry SK trenn 04.06.13

Grupitrenn hoiupaiga platsil.
Alustasime ligipääsetavusest - Ferryl oli raskusi kontakti hoidmisega.
Seejärel lahkusime platsilt, tulime uuesti sisse ning tegime püsiistumist ja püsilamamist. Läksime varjesse platsist välja, et harjutada situatsiooni, mis võib tekkida võistlustel (ehk omanikud saadetakse platsilt minema). Mõlemad võtted said üldiselt kenasti sooritatud - ei nuuskinud kordagi, püsiistumisel liigutas lõpus käppasid, püsilamamisel tuli ise kõrvale.
Järgnes kõrvalkõnd, prioriteediks olid ümberpöörd ja kontakti hoidmine liikudes, häirijatega. Ferry sai suurepäraselt hakkama - meie viimastes trennides tehtud harjutused toimivad - seda on näha! Häirijatega tegime nii, et hoidsin paremas käes mänguasja/hantlit ning viskasin seda üle koera vasakule. Kui ta jäi kontakti hoidma, saatsin selle juurde ning me mängisime. Ümberpöörd paremas käes maiuse hoidmise ja käemärgiga.
Juurdetulek - AVA-klassi variant. Esmalt võtte viimane osa (probleemiks aeglane tulek seismisest kõrvale), seejärel peatumise kiiruse lihvimine. Mõlemad said paremaks tehtud küll, ainult et vahepeal pidin tegelema ka püsivuse premeerimisega, kuna Ferry otsustas ennetavalt jooksma hakata!
Puuhantel - tagasituleku kiiruse parandamine. Seekord juba palju parem, meeleolu polnud ka nii stressis.
Tõke - istuma mineku kiirus koos tagasihüppega.
Homme on meie viimane ametlik trenn sellel nädalal - neljapäeval ja reedel tegeleme üldiste suhete parandamisega ning lähme jalutama.

Kommentaare ei ole: