kolmapäev, 5. juuni 2013

Jazzi AG trenn 04.06.13

Juba suhteliselt mõnusalt möödunud trenn - vaikselt hakkas endal tulema tunne, et osad juhtimismanöövrid ning liikumised on tuttavad ja tulevad juba iseenesest! Loomulikult on veel palju tööd ees ning asju mida parandada...
Esmalt tegime rõngast - kuna Jazzil on jätkuvalt probleeme selle hüppamisega. Madalat kõrgust hüppas ta eraldi tehes ja ka raja sees enamasti ilusti, kuid kõrgemalt läks ikka igatmoodi mööda! Peab õnne tänama, et meil on platsil selline rõngas, mis valesti hüppavaid koeri ohutult päästab - muidu oleks ta võib-olla juba tõsiselt viga saanud!
Seejärel jooksime umbes 10 takistusega radasid, kus tuli muuhulgas ka eile õpitud serpentiini juhtimisvõtet kasutada - endal oli juba eile suur tahtmine seda veel teha, et asi selgeks saaks! Üldiselt läks kenasti - tõketest ta enam mööda ei jooksnud, kuigi see-eest küll pikkushüppest.
Sain juba ise koerast palju kaugemal olla ning näidata võetavaid takistusi - ehk koera iseseisvus kasvab! Seda iseseisvuse kasvu oli näha ka mujal - kui Jazz vahepeal oma algatuslikult tunnelitesse kippus :))
Pärast tegime ka slaalomit - nurk on veelgi kasvanud ning Sveta arvas, et järgmises trennis on 4 posti juba täiesti ühel joonel!

Kommentaare ei ole: