teisipäev, 4. juuni 2013

Jazzi AG trenn 03.06.13

Trenn kestis kaks ja pool tundi - kuna mina ei viitsinud sellise kuumaga bussiga tagasi sõita, siis otsustasin oodata ära järgmised kaks trenni, et siis Janeliga koos linna pääseda!
Esmalt tegime meile ette nähtud aja jooksul slaalomit - koer oli alguses segaduses, kuid hiljem juba väga edukas. Alanud SK trenni ajal sai inimestega lobisetud, grupis püsilamamist tehtud (4 minutit) ja pause pidades jätkasime veel mitmete slaalomi kordustega!
Seejärel sattusime A3 trenni :))) Tegelesime serpentiinidega - ja nendega sai tegeletud kohe terve trenn! Koer oli väga tubli, aga mina ei suutnud neid käeliigutusi kohe mitte kuidagi õigesti sooritada! Vahepeal läks asi küll veidi paremaks, kuid üldjoontes oli siiski esimesele korrale omane. Hiljem kodus videot vaadates, sain oma vigadest aru (mis ei tähenda, et need järgmiseks korraks likvideeritud saaksid - aitab ainult harjutamine ja veelkord harjutamine). Sveta soovitas teha sellist harjutust, et panna maha koonust (mis asendab koera) ning liikuda käte vahetusega, vaadates iga kord "läbi" käe koonuse peale (ehk koera pead). Alguses kõndides ja hiljem juba kiirust lisandades.
Jazz oli ääretult tubli ning ei kustunud selle trenniga ära. Borderi eelised - töötab intensiivselt lühikest aega, väsib, puhkab kiirelt, töötab uuesti ja nii kasvõi terve päeva!!!

Kommentaare ei ole: