kolmapäev, 6. veebruar 2013

Ferry SK trenn 06.02.13

Taaskord koerteplatsi juures. Juba liiga harjumuspärased kohad on need park ning koerteplats - peab ennast kokku võtma ja mujale minema, kuna võõraid platse ja uusi häirijaid on pidevalt vaja. Kuigi tänase trenni põhjal võib öelda, et meil on mida harjutada ka seal koerteplatsi juures - piisas, kui ma seekord proovisin panna ruutu raskemasse kohta ning teha ka kaugjuhtimist palju lähedamal platsi aiale - tulemuseks oli Ferry kehv keskendumine ja stressis olek. Hakkas pakkuma kõikvõimalike imelike variante nii ruudus kui ka asendite vahetusel!
Tänane suurem saavutus on aga see, et suutsin lõpuks uue Exceli tabeli trennide tarbeks valmis teha. Nüüd on mul ühes tabelis terve kuu päevade kaupa ära jagatud (varem oli nädal) ning ma saan kõigi võitja-klassi võtete kohale, mida me hetkel teeme (välja arvatud pulgad ja metallhantel) teha ristikest - millal oleme seda võtet või õigemini selle osa viimati teinud! Võtted on mul nimelt lammutatud veel omakorda tükkideks (nt. ainuüksi kõrvalkõnnil leidub 35 erinevat asja). Eesmärk on pidevalt analüüsida ja teha võtteid, mis on jäänud pikemat aega tegemata - kuna inimestel kipub ikka olema kalduvus teha pigem neid asju, mis hästi õnnestuvad - ja nii ei saa vigasid parandada! Kuuajaline periood on põhjalikuks analüüsiks piisav ja seda on hea ka pikemaajaliselt kasutada. Lisaks saab Excelis ju lühikest kommentaari asjadele märkida - näiteks toimumiskoht panna üles kuupäeva juurde ja lühikirjeldus tehtud võtte osa külge!
Edukamateks trennideks on pidev analüüsimine kahtlemata väga vajalik ja selleks on antud variant igati sobilik - eks aeg-ajalt saab ja peab asju soovi korral ümber tegema.

Kommentaare ei ole: