esmaspäev, 25. veebruar 2013

Jazzi mitteametlik AG võistlus 23.02.13

Võistlus toimus Tuhala agility hallis, kohtunikuks oli Julia Saarestik.
Tulemuseks 2xDSQ. Hakkas juba liiga hästi minema või?
Pole kahjuks agility trenni, mis oleks juhtimise peale, juba väga-väga ammu sattunud, kuna trenne pole lihtsalt toiminud. Oleme osalenud hüppetehnika trennides ja käinud tunnelite võistlustel, aga kõik mis puudutab teiste takistuste võtmist (nii koera iseseisvust kui ka minu kutsumisele reageerimist) ja põhitõdesid (et ei teeks selliseid algaja vigasid nagu tõketest möödajooksmine), on jäänud tegemata. Loodetavasti kevadel, kui trennid hoiupaiga platsile kolivad, saame kaotatud aja tasa teha.
Videote olemasolu on taaskord väga hea, sest mulle tundus asi võistluselt lahkudes palju kohutavam, kui see tegelikult oli.
Proovisin seekord esimesel rajal veidi kiiremini joosta, st. usaldada koera ja ise liduda, et ka koera kiirus tõuseks. Aga kahjuks polnud see sugugi õige valik, kuna koer oli hajevil ning lisaks ei ole ta sellise juhtimisega trenne kunagi teinud ega näinud.
Seega teisel rajal üritasin just maksimaalselt kontrollida - et ei tuleks lihtlabaselt tõketest mööda. Algus läkski päris kenasti, aga siis juhtus see jälle...
Trenne on vaja!!!
1 rada

2 rada

Pärast agility võistlust sõitsime otse TAKO halli, kus toimus SK võistlus. Eesmärgiks oli võistlejatele kaasaelamine (eriti aga meie treeneri soorituse vaatamine), inimestega lobisemine jne. Samuti tegime seal Jazziga väikest trenni (juurdetulekul lamama minek/seisma jäämine, kõrvalkõnd) ning mängisime hästi palju.
Väga lõbus päev oli tegelikult, tänud kõigile, kes selle selliseks muutsid! :) Ja Juliat pean ma jätkuvalt tänama transpordi abi eest!!!

Kommentaare ei ole: