reede, 22. veebruar 2013

Ferry SK trenn 21.02.13

Grupitrenn TAKO hallis. Vahepealse aja jooksul tehtud rahustavad harjutused, ärajooksmise vastane ravi ja kõik muu, andsid seekord trennis ideaalse koera! Mitte ühtegi minu juurest lahkumist, ülekeemist (rahustasin ja keelasin, vastavalt olukorrale) ja keskendus samuti suurepäraselt.
Tegime enamike võtteid AVA-klassist (püsilamamine, kõrvalkõnd, juurdetulek peatusega, seisma jäämine liikumiselt, tõke).
Püsilamamist peab rohkem grupis tegema. Ferryl saba käis ja ta üritas alguses maad nuuskida (kus oli tema ees lumetükk, mida ta maiuseks pidas). Premeerisin seetõttu ise sagedasti ning varjesse jäävalt ei läinudki. Ajaliselt 3-4 minutit. Ennetas kõrvale tulekut, parandasin.
Kõrvalkõnnil parandasime pöördeid vasakule ja paremale kohapeal (et keeraks õlgade järgi lõpuni, mitte ei jälgiks jalgu). Kodutööks on seda harjutada ning lisandada jala liikumist paremale keerates.. Seeläbi peaks paranema nii paremale pööre (et ei magaks maha ning reageeriks minu keha pööramisele) kui ka kõrvalasendisse tulekud (et teaks täpset positsiooni).
Juurdetulekul parandasime peatumise kiirust (kohese preemia viskamisega).
Seisma jäämisel tegelesime kiire peatumise ja käppade mitte liigutamisega (kuna võistlustel kipub häiritud olukorras mulle järele keerama).
Tõke - kiire istuma minek ja tagasihüpe (et ei magaks käske maha ja samas ei ennetaks). Hästi tehtud võte, nõudsin enne kõrvalasendis keskendumist tõkke ees - see oli Ferryle raske, kuna ta oli veendunud, et peab hüppama ning vahtis seega alguses tõket.

Kommentaare ei ole: