pühapäev, 17. veebruar 2013

Ferry SK trenn 17.02.13

Enne, kui trenni kirjelduse juurde asun, natuke vahepealsest arengust muude asjadega :)
Nimelt ostsin kaamerale prooviks uued patareid - ja tundub, et asi polnudki seotud kaamera patareikaane veaga, vaid sellega, et vanad patareid "väsisid" lihtsalt ära! Seega teibin fotokat nüüd hoolikalt enne igat trenni ning üritan vähemalt teatud elemente aeg-ajalt jäädvustada! Loodetavasti asi toimib!
Tänasest on näiteks salvestatud kaugjuhtimine.
Trenn oli taaskord koerteplatsi juures.
Kõrvalasendis keskendumine - maksimum oli 20 sekundit. Ferry oli väga tubli, arvestades, et häirijad olid täna palju tugevamad - kelgutavad lapsed karjusid kõvemini, platsil olevaid koeri oli rohkem ja nad haukusid valjemini kui eales varem :)
Eseme toomine - polnud seda väga ammu teinud. Eesmärgiks oli kõrvalasendis keskendumine eset visates ning tagasituleku kiirus. Mõlemad ka saavutasime. Ootasin tavapäraselt 15 sekundit keskendumist, enne kui teda eseme järgi saatsin. Kiirus oli väga hea, arvestades, et lumi oli päris sügav ja seal oli raske endalgi liikuda.
Kaugjuhtimine - ideaalne. Keskendus suurepäraselt ja ei maganud käske maha. Praegu tagantjärgi videot vaadates - pausid oleksid võinud veelgi pikemad olla, kuna Ferry saba liigub, mistõttu ta ei ole täiesti rahulikus meeleolus. Distants oli 5 sammu.

Kommentaare ei ole: